Pratite nas:

Kako postati Baby Signs® vrtić?
Certifikat

Edukacija se vrši na nivou vrtića kao ustanove. Uključuje edukaciju minimalno 10 odgajatelja i stručnog osoblja vrtića. Nakon edukacije vrtićko osoblje je osposobljeno primjenjivati znakovanje u radu s djecom u odgojnim skupinama.

Edukacija odgajatelja i stručne službe vrtića

Sadržaj: Na Baby Signs® Edukaciji za odgajatelje uči se o znakovnom jeziku i znakovima za bebe te koristi učenja znakova na emocionalni, socijalni, govorno-jezični i intelektualni razvoj. Odgajatelji će čuti više o predgovornoj komunikaciji i predgovornim prediktorima jezičnog razvoja. Doznat će više o koristima upotrebe znakovnog jezika u jaslicama i vrtiću te će naučiti kako podučavati bebe znakovima. U praktičnom dijelu će, kroz igre i pjesmice, naučiti izvoditi znakove iz Baby Signs® Programa kao i dio znakova znakovnog jezika koji se koristi u BiH.

Trajanje: 5 sati

Baby Signs® Paket za vrtiće sadrži:

  • 1 Baby Signs® Cjeloviti Startni Paket,
  •  materijale za korištenje u svakodnevnom radu u grupi (kompjuterski file-ovi za bojanke, zidne postere s pojedinačnim znakovima, pripremljene mjesečne newslettere za roditelje i dr.),
  • ploču s natpisom „NAŠ VRTIĆ KORISTI BABY SIGNS® PROGRAM“
  • DVD set (6 DVD-a uz koje djeca uče znakove – 37 znakova)
  • 2 pjesmarice i CD-i s 28 pjesama prilagođenim za lakše učenje i vježbanje znakova


Za više detalja i konkretnu ponudu za edukaciju odgajatelja i stručne službe vrtića kontaktirajte nas na mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem facebook stranice.