Pratite nas:


Trajanje: 6 x 60 min;
Cijena: 120 KM;

Sadržaj: Radionica Znakuj, pjevaj i igraj se 1 održava se 1 puta sedmično kroz 6 sedmica. Svaki sat obuhvaća:

  • Učenje znakova koji su najvažniji u djetetovoj svakodnevici (37 znakova),
  • Učenje kroz zabavne igre koje vodi Beebo, znakujući medo,
  • Praktično vježbanje znakova kroz vesele Baby Signs® pjesmice,
  • Igre koje potiču važne jezične, kognitivne, socijalne i emocionalne vještine kod djece,
  • Druženje porodica, stjecanje novih prijateljstava i razmjena iskustava medu roditeljima.


Teme iz djetetove svakodnevne rutine: VRIJEME JELA, VRIJEME SPAVANJA, VRIJEME KUPANJA, KUĆNI LJUBIMCI, U PARKU i VRIJEME OBLAČENJA.

Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Znakuj, pjevaj i igraj se set 1 koji je uključen u cijenu Radionice.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 1 vode certificirani Baby Signs® Instruktori, a namijenjena je roditeljima i bebama.

Kada ići na Radionicu? Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 1 namijenjene su djeci u dobi od 10 do 30 mjeseci.

Zašto ići na Radionicu? Na Baby Signs® Radionicama Znakuj, pjevaj i igraj se 1 ćete, kroz igru i pjesmice, naučiti komunicirati znakovima. Roditelji će biti educirani kako razviti komunikaciju te kognitivne i motoricke sposobnosti kod svoje djece uz dijeljenje iskustva s ostalim roditeljima. Djeca ce uživati u zajedničkim igrama koje su pomno smišljene od strane osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne psihologije i dodatno razvijene i prilagođene od strane naših iskusnih instruktora. Naučit ćete vesele pjesmice, upoznati znakujućeg medu BeeBo-a koji pomaže djeci naučiti znakove, a svaki sat radionice ima različitu temu odabranu iz svakodnevnog života.
Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se! su korisne za djecu koja ne pohađaju jasličke programe kao oblik rane socijalizacije.
Učestvovanje na ovim radionicama nije uslovljeno pohađanjem Baby Signs® Radionice za roditelje, no iz iskustva znamo da su roditelji koji su prošli Radionice za roditelje bolje informisani i mogu se bolje koncentrisati na praktično učenje znakova i igre koji su srž ovih radionica. Iz tog razloga preporučujemo da barem budete upoznati s osnovama Baby Signs® Programa putem Cjelovitog Startnog Paketa.

Propustili ste sat? Ukoliko propustite određeni sat, u dogovoru s instruktorom, slobodni ste ga nadoknaditi sa sljedećom grupom polaznika.

Ukoliko ste zainteresovani za radionicu Znakuj, pjevaj i igraj se 1 kontaktirajte nas putem maila na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili preko naše facebook stranice.